Black friday Danmark

Alt du skal vide om Black Friday her i Danmark

Black Friday er en shoppingdag efter Thanksgiving i USA. Den er populær, fordi den markerer starten på julehandlen. Black Friday falder normalvis altid i november, og mange butikker vil tilbyde særlige tilbud og rabatter til kunderne. Hvis du har planer om at slå til på Black Friday tilbud i år, er der et par ting, du skal vide først. I denne artikel giver vi dig et overblik over, hvad du kan forvente på Black Friday, herunder hvornår de bedste udsalg starter, og hvordan du finder de bedste tilbud. Vi fortæller dig også om nogle af de mest populære danske detailhandlere, der deltager i Black Friday. Så læs videre for at få alt, hvad du har brug for at vide om Black Friday her i Danmark!

Hvad kan man forvente på Black Friday?

Mange detailhandlere i Danmark tilbyder særlige tilbud og rabatter på Black Friday, så det er en god dag at gøre dine juleindkøb på. De fleste udsalg starter ved midnat fredag og fortsætter hele dagen, så du skal være tidligt oppe for at få de bedste tilbud! Mange butikker vil have særlige tilbud både online og i butikken, så det er er værd at tjekke dine yndlings forhandleres hjemmesider og sociale medier på forhånd for at se, hvad der er på tilbud.

Hvornår starter udsalget?

De fleste Black Friday-udsalg starter som nævnt ved midnat en fredag, så du skal være tidligt oppe for at få de bedste tilbud. Det ligger altid i november, fordi det skal falde med amerikanernes Thanksgivning. Nogle forhandlere starter også deres udsalg et par dage i forvejen. De fleste reklamerer også forinden om deres tilbud, så du kan skrive ned de steder, du ønsker at handle hos. Hvis du har nogle varer, som du gerne vil have på en nedsat pris, så er det klart en god idé at gøre det på Black Friday.

Hvordan finder man de bedste tilbud?

For at finde de bedste tilbud er det værd at tjekke dine foretrukne forhandleres hjemmesider og sociale medier på forhånd for at se, hvad der er på tilbud. Du kan også tilmelde dig nyhedsbreve for at være en af de første til at få tilbuddene ind på mail. Ellers kan du også bruge internettet som ressource. Der er hjemmesider, der er dedikeret til at lave oversigter over de forskellige Black Friday tilbud. Så husk at undersøge disse, før du går i gang med at købe på livet løs.

Scroll to Top