Haurum
Haurum kirke
Haurum sogn


PINSEDAG I GRANSLEV KIRKE - Søndag 20. maj kl. 11.00

Skrevet: 08-05-2018
Ved Pinsedags højmesse får vi besøg af en spændende solist, nemlig Johan Toftegaard Knudsen, som er en mangesidet rytmisk musiker.

Johan er saxofonist, komponist, dirigent og underviser, uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og Det Jyske Musikkonservatorium 2003-2009, og ansat i Aarhus Jazz Orchestra siden 2014.

Foruden jazzen har Johan interesseret sig for traditionelle stilarter særligt fra Balkan, Mellemøsten og Norden. Med sit eget projekt, Etnolab, arbejder han med at integrere stiltræk fra folkemusikken med jazzens sprog.

Johan har medvirket på flere forestillinger ved Fredericia og Aarhus Teater, hvor han igen spiller på West Side Story nu i foråret 2018.

Johan spiller også med Klezmorkester, som har turneret rundt på højskoler og i kirker, hvor de spiller gamle jødiske sange samt musik fra Balkan og Mellemøsten.

Vel mødt til en festlig Pinsedag!


KORKONCERT tirsdag 17. april 2018 kl. 19.30 i Haurum Kirke

Skrevet: 03-04-2018
Koncert med Spicy Voices og Frijsendal Pigekor

Spicy Voices er et blandet rytmisk kor bestående af ca. 30 medlemmer med hjemsted i Thorsø. Koret har eksisteret siden 2009 og har udviklet et meget alsidigt repertoire i rytmisk tilsnit repræsenterende pop, rock, jazz og gospel. Korleder er Anne Katrine Christensen, uddannet korleder fra Det Jyske Musikkonservatorium med rytmisk korledelse som speciale.

Ved koncerten i Haurum vil de præsentere et udpluk af deres repertoire, og ved koncerten vil også Frijsendal Pigekor deltage.

Glæd jer til en glad og livsbekræftende koroplevelse.

Gratis entre


PÅSKEDAG søndag 1. april kl. 11.00 i Sall Kirke

Skrevet: 09-03-2018
Vi fejrer påskedag i Sall Kirke ved denne højmesse, hvor fløjtenist Birgit Sofia Kjær medvirker.

Birgit Sofia Kjær er uddannet fløjtenist fra musikkonservatoriet. Birgit har de sidste 20 år medvirket ved rigtig mange og meget forskelligartede gudstjenester.

Det at bruge tværfløjten bringer et inspirerende lyst skær og nærvær ind i gudstjenesten, hvormed der skabes et intermezzo til ro og fordybelse i samspil med tekst, orgel og kirkerum.


SKÆRTORSDAG 29. MARTS kl. 17.00 i Houlbjerg kirke

Skrevet: 08-03-2018
Vi markerer skærtorsdag, fordi det var den aften, hvor Jesus spiste sit sidste måltid med disciplene og ved den lejlighed fortalte dem, at de altid senere skulle mindes dette sidste måltid i form af nadveren. Ved hver eneste højmesse i både den katolske og den protestantiske kirke afholdes der den dag i dag nadver som en del af gudstjenesten. Men skærtorsdag gør vi lidt ekstra ud af det. Dels ved at lave en særlig gudstjeneste omkring nadveren, dels ved at udvide nadveren til et helt måltid med brød, lam og vin efter gudstjenesten.

Alle er velkomne. Det er gratis og tag gerne naboen med. Men af hensyn til maden beder vi om, at I tilmelder jer til Marianne Jessen gerne på sms (6154 1556) eller mail (jessen.marianne@gmail.com).

Sognekoret medvirker. Prædikant: provst Anders Bonde


PALMESØNDAG 25. marts kl. 11.00 i Granslev Kirke

Skrevet: 06-03-2018
Palmesøndag

Der bliver påskestemning i den smukke gamle kirke i Granslev. Sognekoret vil bidrage med lidt ekstra farve gudstjenesten, hvor der bliver sunget påskemusik fra forskellige verdensdele. Menighedsrådet byder på en lille forfriskning efter gudstjenesten.