Haurum
Haurum sogn

Afskedsreception for Asger Borgbjerg

Skrevet: 19-03-2019
Vores trofaste og dygtige graver har valgt at gå på pension. I den anledning indbyder menighedsrådet til en reception, så vi sammen kan sige ham tak for hans store indsats for Sall kirke og kirkegård gennem mange år.

Det bliver søndag d.7. april 2019. Der er først gudstjeneste kl. 9.30 i Sall kirke og derefter brunch i Sall forsamlingshus.

Alle er velkomne

Menighedsrådet ved Sall Kirke

Lene Højholt

Skrevet: 14-03-2019

Jazz koncert

Skrevet: 06-03-2019
Vi er seks pensionister, som har fundet sammen i musikken for snart to år siden. Meningen var egentlig, at vi blot skulle hygge os sammen og spille glad musik.

Det er blevet til mere end det. Faktisk er der med jævne mellemrum bud efter os til festlige lejligheder.

Swingbanden, der har ”hjemmebane” i Grenaa, består af Jens Ole Nielsen, bas og sang, tidligere folkeskole- og musiklærer (konservatorie-uddannet), Gert Schou, trommer, tidligere borgmester og regionsmedlem, Bjarne Friis-Christensen, guitar, tidl. praktiserende læge, Ole Fjord, klarinet, sax og sang, tidl. rektor på Grenaa Gymnasium, spiller også i fynsk jazzkvartet sammen med Olav Stepping, trompet, tidl. Lektor på Rosborg Gymnasium. Endelig er der Svend Frandsen, piano og sang, tidl. journalist ved DR, også aktiv i bandet De Eviggrønne

og Royal Garden Jazzband – og i øvrigt formand for Djurslands Jazzklub.

Skriv det i kalenderen nu

Skrevet: 05-03-2019

Trosbekendelsen

Skrevet: 28-02-2019
Studiekreds i Houlbjerg Sognehus

Onsdag 6. marts kl. 10.00

Nu er studiekredsen i gang. Vi sidder med mange forslag til omskrivning af vores kirkes trosbekendelse. Ikke fordi vi vil have den lavet om, men fordi det er spændende at arbejde med hvad ordene betyder. De fleste har vi fra Tidsånd på P1. Men der er andre. Hvis du har lyst til at være med kommer du bare. Har du lyst til at læse forslagene kan du sende en mail til mig på erbs@pibekraver.dk - så sender jeg dem digitalt tilbage til dig.

Næste gang er den 20. marts.